Csapatunk tagjai

Ismerjen meg minket közelebbről is, és tudja meg, honnan jöttünk és hová tartunk!

Téged keresünk

Nézz körül a nyitott pozíciók között, és jelentkezz hozzánk!

2017 óta foglalkozom energetikai számításokkal és hiteles tanúsítványok készítésével. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen végeztem gépészeti modellező mesterszakon angol nyelven. Majd a gödöllői Szent István Egyetem létesítményenergetikai szakmérnöki szakán szerettem bele igazán az épületekbe és azok energetikájába. Azóta több ezer energetikai számítást és hiteles tanúsítványt készíthettem Ügyfeleinknek.

Varga Márton

Létesítményenergetikai szakmérnök
Energetikai tanúsító
Okl. gépészmérnök MSc.

Több mint 15 éve foglalkozom hazai és európai uniós pályázatok elkészítésével és projektmenedzsmentjével. Pályázatírói tapasztalataim miatt jól ismerem az energetikai pályázatok és hitelek rendszerét, a beadás módját és buktatóit. Büszke vagyok rá, hogy több száz családnak sok cégnek és önkormányzatnak segíthettem fejlesztési támogatásokhoz jutni.

Varga Dezső

EU-s pályázati szakértő, Projektmenedzser
Mérnök-közgazdász
D-Gáber Kft. ügyvezetője

Épületgépész tervező mérnökként az a feladatom, hogy jól ismerjem a jelen kor technológiáit, de közgazdászként a pénzügyi optimumot sem hagyhatom figyelmen kívül. Több ezer családi ház gépészeti tervezése, és több száz egyéb ipari megbízás után továbbra is szívesen segítem megbízóimat gépészeti tervezéssel, a mai változatos építőipar kihívásai közepette. 

Németh Szilveszter

Épületgépész tervező
Mérnök-közgazdász

2022 óta támogatom stratégiai és adminisztratív munkámmal az Energiamérnök.hu csapatát. Partnerkapcsolataink bővítése mellett az ügyviteli feladatok ellátása tartozik hozzám.

Zajácz Emma

Közgazdász
Mérlegképes könyvelő

A Miskolci Egyetem gépészmérnöki szakának elvégzése után 2016-tól épületgépészeti kivitelezésben dolgoztam építésvezetőként Németországban és Magyarországon. Ezért az épületenergetikai számítások és hiteles tanúsítványok készítésekor pontosan tudom, hogy mennyire fontos a precíz felmérés és szakmai ismeret. Hiszek benne, hogy ez a szakma egyre fontosabb az Ügyfeleinknek, ezért csak jól érdemes csinálni.

Zajácz Dániel

Gépészmérnök
Okl. közgazdász MSc.
Energetikai tanúsító

Folyamatosan keressük az új lehetőségeket, mert ez a dolgunk. Ezért nyitottak vagyunk az új kapcsolatokra, partnerekre és szakemberekre, akikkel proaktívan együtt dolgozhatunk.

Téged keresünk?

Nézd meg a nyitott pozíciókat, és jelentkezz a csapatunkba! Lehet, hogy pont téged keresünk!