Csapatunk tagjai

Ismerjen meg minket közelebbről is, és tudja meg, honnan jöttünk és hová tartunk!

2017 óta foglalkozom energetikai számításokkall és hiteles tanúsítványok készítésével. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen végeztem gépészeti modellező mesterszakon angol nyelven. Majd a gödöllői Szent István Egyetem létesítményenergetikai szakmérnöki szakán szerettem bele igazán az épületekbe és azok energetikájába.

Varga Márton

Létesítményenergetikai szakmérnök
Energetikai tanúsító
Okl. gépészmérnök MSc.

Több mint 15 éve foglalkozom hazai és európai uniós pályázatok elkészítésével és projektmenedzsmentjével. Pályázatírói tapasztalataim miatt jól ismerem az energetikai pályázatok és hitelek rendszerét, a beadás módját és buktatóit.

Varga Dezső

EU-s pályázati szakértő, Projektmenedzser
Mérnök-közgazdász
D-Gáber Kft. ügyvezetője

Épületgépész tervező mérnökként az a feladatom, hogy jól ismerjem a jelen kor technológiáit, de közgazdászként a pénzügyi optimumot sem hagyhatom figyelmen kívül. Több ezer családi ház gépészeti tervezése, és több száz egyéb ipari megbízás után továbbra is szívesen segítem megbízóimat gépészeti tervezéssel, a mai változatos építőipar kihívásai közepette. 

Németh Szilveszter

Épületgépész tervező
Mérnök-közgazdász

2022 óta támogatom stratégiai és adminisztratív munkámmal az Energiamérnök.hu csapatát. Partnerkapcsolataink bővítése mellett az ügyviteli feladatok ellátása tartozik hozzám.

Zajácz Emma

Közgazdász
Mérlegképes könyvelő